Odds och förutsättningar för de bästa starthänderna i Texas Holdem Poker

Den Texas Holdem poker är i stort ettbaserat kasinokortspel. På grund av denna grundläggande sanning som startar spelar händer, en mycket enorm roll i leken. Från dessa kort kan spelare omedelbart ha en klar sikt på vad ska just att hända i leken. När du vet sannolikheterna och sannolikheten av dessa händer kan hjälpa spelare att förstå den mycket bättre leken.

En anpassad Ace-konung kortkombination är en av de bra händerna som spelare kan ha i de tidiga delarna av leken. Erbjudanden för denna riskerar startande hand utmärkt av att bilda högt par såväl som de högt betraktade kungliga spolningarna. Sannolikheten av att få ensort hand mätas på 0,00302. Detta är likvärdigt till sannolikhet av 331: 1. Dessa nyckel- statistik är också liknande med andra specifika anpassade kort.

EnAce card kombination är en grundläggande solid starthand. Själv kan den redan ge spelare möjligheten att segra lekar. Samtidigt kunde sådan hand också lindra möjligheterna av att få ensort eller även ensort, som leken följer. Detta fall är också riktigt för de andra specifika paren ute. Sannolikheten av att få denna hand mätas på 0,00453. Sannolikheten av att handlas med denna hand av leken är i början uppsättningen på 220: 1.

Det finns flera bra starthänder ute. Ace-konungen och konung-drottningen är allmänt ansedda utmärkta händer. Drottning-stålar och jackna-10 är playable händer som väl. Dessa fyra effektiva kortkombinationer kan ge spelare en omedelbar kant i deras lekar. Erbjudandegodan för dessa riskerar den winnable händer för att bilda höga raksträckor. Sannolikheten av att få några av dessa händer mäts på 0,0121. Sannolikheten av att få dem högra från den very början är 81,9: 1.

En annan bra starthand i den Texas Holdem poker är passade kort som är den rangordnade stålar eller högt. Denna kortkombination är i stort bra, därför att spelarna kan skapa en spolning, en rak spolning eller även en kunglig spolning från dem. Dessa är vinnande kombinationer som har en delad sannolikhet av 0,0181. Sannolikheten av att få dessa som startar händer, är 54,3: 1.

Möjligheterna av att få några av dessa följande händer är mycket bättre. Ace-Ace, konung-konungen, drottning-drottningen, stålar-stålar, och ten-ten kortkombinationer är bra starthänder. Varje spelare har en sannolikhet av att få sådan hand på ett beräknat värde av 0,0226. Sannolikheten av att få sådana händer av en lek är i början 43,2: 1.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *